Autor: Merilin Merila • 8. detsember 2021

Guido Pärnits: Ülemiste keskust ootavad ees suured muutused

Seda, et koroonaviiruse tõttu suurenes märgatavalt e-kaubanduse populaarsus, ei tähenda Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul seda, et jaekaubandus oleks väljasuremise äärel. Vastupidi, Ülemiste keskust ootavad ees suured muudatused.
Ülemiste keskus
Foto: Raul Mee

Pärnits rääkis Äripäeva hommikuprogrammis, et Ülemiste keskusel on väga hästi läinud. “Oleme oma plaanid ületanud hoolimata sellest, et keskus oli koroonaviiruse tõttu vahepeal kinni. Käive on samuti tulnud tagasi covidi eelsele tasemele” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700