Autor: Martin Johannes Teder • 8. detsember 2021

Pankrotis T1 leidis ostja

Tallinnas Ülemiste keskuse vastas asuv T1 kaubanduskeskus.
Foto: Andras Kralla
Pikalt oksjonil olnud T1 kaubanduskeskusele tehti 55 miljoni eurose alghinnaga pakkumine. Pankrotihaldurid avalikustavad võitjad homme.

Siiski kestab oksjon veel täna lõunani, pärast mida on oksjonil osalejatel võimalik teha ülepakkumisi ehk algab ülepakkumiste samm. Pankrotihalduri Indrek Lepsoo ütles, et kui mõni osaleja tahab alghinda üle pakkuda, siis oksjon hakkab poole tunni kaupa pikenema. "On juhuseid, kus oksjon kestab õhtuni välja."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700