Autor: Kaubandus.ee • 10. detsember 2021

Maxima pani pooleks aastaks ametisse varijuhatuse

Maxima Eesti käivitas oktoobrist ettevõttesisese arenguprogrammi, mis võimaldab seitsmel töötajal kuue kuu jooksul algatada ja ellu viia juhtkonna tasandi muudatusi.
Maxima Eesti esimesse varijuhatuse meeskonda kuuluvad (esimeses reas vasakult) personalipartner Tatjana Peršina, ärianalüüsi üksuse juht Natalja Stroganova, Sindi kaupluse juhataja Sabina Streltsova, (teises reas vasakult) kategooriajuht Maksim Parkhomenko, logistikaprotsesside juht Anton Norbak-Nurmbah, kaubandusvõrkude vanemkoordinaator Aleksander Runin ja Viimsi kaupluse juhataja asetäitja Aliksandr Paluyan.
Foto: Maxima

„Miks mitte kasvatada uusi juhte organisatsiooni seest – me tahame näidata, et siin saab reaalselt karjääri teha,“ rääkis Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. Selleks, et ettevõtte arengule veelgi hoogu juurde anda, käivitas üks suuremaid siinseid jaekette sellest sügisest ettevõttesisese programmi Speed Board (varijuhatus).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700