Autor: Kaubandus.ee • 10. detsember 2021

Ostupühade ajal e-poodlemine on muutunud eestlaste hulgas populaarseks

Tänavustel ostupühadel, mustal reedel ja küberesmaspäeval, osteldi Eesti e-poodides rekordiliselt palju. Eesti digitaalseid makselahendusi pakkuva ettevõtte EveryPay statistika põhjal tehti selle aasta novembrikuu ostupühadel e-poodides kaks korda rohkem tehinguid kui eelmisel aastal.
EveryPay tegevjuht Lauri Teder
Foto: Marek Metslaid

Võrreldes käesoleva aasta keskmise päevaga tehti tänavustel ostupühadel e-poodides tehinguid keskmiselt 40 protsenti rohkem, selgub EveryPay andmetest. “See näitab, et müügipühad nagu must reede ja küberesmaspäev on tõstnud hüppeliselt inimeste huvi ja usaldust e-poodlemise vastu ning digitaalsete maksete kasutamine on muutumas üha käepärasemaks,” kommenteerib EveryPay tegevjuht Lauri Teder.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070