Autor: Merilin Merila • 10. detsember 2021

T1 kaubanduskeskuse uus tulemine: gaas lükatakse kohe põhja

Lintgeni esindaja Ellex Raidla advokaadibüroo vandeadvokaat Toomas Vaheri sõnul on T1 ostmine hea uudis kõikidele keskusega seotud inimestele, sest nüüd saab selle ebakindla perioodiga ühele poole.
Ellex Raidla partner vandeadvokaat Toomas Vaher.
Foto: Äripäev

Kuna Lintgen on ka suurim Tallinna Moekombinaadi võlausaldaja, siis selle tehingu kaudu saavad nad osa võlast tagasi. “See vastab tõele, kuna Lintgen on suurim võlausaldaja ja Lintgeni nõue on ka täielikult hüpoteegiga tagatud, siis vastavalt pankrotiseadusele, on Lintgenil eesõigus saada, selle vara müügist laekunud vahenditest oma nõue rahuldatud,” ütleb Vaher Äripäeva hommikuprogrammis, lisades, et päris nii ei saa öelda, et nad keskuse eest raha juurde maksma ei pea. “Pankrotimenetlusega kaasnevad ka kulud," ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700