Autor: Martin Johannes Teder • 13. detsember 2021

Ülemiste keskuse juht: T1 on surnult sündinud

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.
Foto: Raul Mee
Pankrotis T1 keskuse ostis sel nädalal 55 miljoniga ära nende suurim võlausaldaja Lintgen. Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ei usu, et uus omanik suudaks keskust paremini hallata kui Allan Remmelkoore meeskond.

Pärnitsa sõnul on T1 algusest saadik surnult sündinud. Ta ütles, et tal on väga sügavad kahtlused, et uus juhtkond on selline, kes suudab seal mingit pööret luua. Ta märkis, et see, mida Lintgen T1ga teha kavatseb, on kogu aeg teemaks olnud. Pärnits lisas, et kui keskuse sissekäik oleks algusest saadik olnud raudtee ja Ülemiste poole ning logistiline pool paremini lahendatud, siis oleks algne meeskond ehk kauem vastu pidanud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700