Autor: Merilin Merila • 14. detsember 2021

T1 uus juht: tundsin, et vanust on veel piisavalt vähe ja energiat palju, et midagi suurt korda saata

T1 uus juht Tarmo Hõbe rääkis, et õnneks ei pidanud ta suurt otsust tegema tunni või ühe päevaga, sest kogu T1 protsess kestis pikalt. “Ma olin ka sellesse protsessi kaasatud ja õnneks oli mul aega enda jaoks need asjad läbi mõelda. Nägin, et minu jaoks on see variant õige. Tundsin, et vanust on veel piisavalt vähe, energiat, tahtmist ja ideid on ka palju, et midagi suurt võiks veel korda saata,” ütleb ta.
T1 uus juht Tarmo Hõbe
Foto: Jaanus Ree

Seda, et tarbijaskonnale on saadetud T1 suhtes pigem negatiivset signaali, pole Hõbe sõnul suur probleem. “Mina näen seda pigem positiivsena, et need ootused on viidud nii madalale, kuna edaspidi saab siis keskusesse mineja üllatuda.” Samuti toob ta välja, et keskuse esimene korrus oma kauplustega ja neljas korrus meelelahutuspoolega töötavad väga hästi. “Liskas, mis mulle endale tuli suure üllatusena, oli see, et maa all on üks Eesti suuremaid maaaluseid parklaid, kuhu on mugav autoga sõita,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070