Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2021

Vok Bikes viis elektriliste kaubarataste lühiajalise rendi mudeli Londonisse

Elektriliste kaubarataste tootja Vok Bikes avas koostöös DPDgroup’i tütarfirma Stuart Delivery’ga Londoni kulleritele kasutuspõhise rattajagamisteenuse. Kaubarataste lühiajalise rendi võimaluse lisandumine tähistab Suurbritannia pealinna kojutarne sektori jaoks olulist uuendust.
Foto: Vok Bikes

Vok Bikes’i uuenduslikud kaubarattad ja renditeenus parandavad suurel määral kulleri töö ligipääsetavust ja tõhusust, võimaldades tarneplatvormil efektiivsemalt opereerida ning kulleritel rohkem raha teenida. Vok rataste ilmastikukindlus võimaldab mugavalt tööd teha ka kehvemates ilmaoludes. Edukas koostöö Eesti Postiga on tõestanud Vok ratastega saavutatud kulutõhususe 40% tõusu, võrreldes autoga tehtava kullertööga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700