Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2021

Kaup24 pühade-eelne müük kasvas 40 protsenti

Traditsiooniliselt novembris algav pühadeeelne ostlemine oli Kaup24 e-kaubanduskeskuses varasemast pea kaks korda aktiivsem. Eelmise aasta novembriga võrreldes kasvas müük lausa 40%.
Foto: Andras Kralla

„Sama head müügikasvu on oodata detsembris,” ütles Kaup24 arendusjuht Maris Kivi. Ta lisas, et uue kuuga sai ühtlasi alguse e-kaupmeeste jaoks aasta kõige tegusam aeg, mille kõige suurem väljakutse on kaupade õigeaegne tarne. "Andmaks klientidele meelerahu ja kindlustunnet, et nende oodatud kingitused ei jää hoogsa ostuperioodi tõttu hiljaks, kehtestasime kõigile Kaup24 lao toodetele tarnegarantii. Juhul, kui meie laost tellitud kaubad ei jõua kohale enne jõule, siis maksame kliendile selle eest kompensatsiooni,” kinnitas Kivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700