Autor: Kaubandus.ee • 16. detsember 2021

BaltCap investeerib jalatsi- ja riiete jaemüügiplatvormi Weekend

BaltCap Growth Fund (BGF) investeerib kasvukapitali jalatsite ning rõivaste müügiplatvormi Weekend, jätkates seeläbi investeeringuid Baltikumi juhtivatesse jaemüügikettidesse.
Weekend kingapood
Foto: Liis Treimann

BaltCapi investeeringute juhi Sten Sontsi sõnul on Weekendi asutajad Merlin ja Taavi Laeks üles ehitanud väga tugeva jaemüügiformaadi, kus tavakauplused ja e-pood toimivad suurepärases sünergias. “Weekendi kasvustrateegia põhineb skaleeritaval ärimudelil ja põhimõttel, kus, e-poed käivad alati käsikäes füüsiliste kauplustega.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700