Autor: Enel Kolk • 20. detsember 2021

Kanaliülene teenindusplatvorm aitas Kaubamajal kiirendada kliendipöördumistele vastamist

Kaubamaja võttis hiljuti kasutusele kanaliülese teenindusplatvormi Zendesk, mis süstematiseerib automaatselt kõik kliendipäringud ning võimaldab hallata kogu kliendisuhtlust sõltumata pöördumiskanalist ühes keskkonnas. Uuenduslik lahendus kiirendas oluliselt kliendipöördumistele vastamist, vähendas veavõimalusi, andis ülevaate kliendipöördumiste peamistest põhjustest.
Kaubamaja klienditeenindus Tallinnas
Foto: Kaubamaja

Viimased paar aastat, mil kaubanduses on olnud väga heitlikud ajad, ning e-kaubandus teinud tohutu hüppe, on Kaubamaja klienditeeninduse töömaht pea samavõrra kasvanud. Paljud kliendid said „koroonaaja“ alguses oma esimesed e-ostlemise kogemused ning vajasid selleks tuge ja nõu. Küsimused e-poe tellimuste kohta ning vajadusel kaupade vahetused ja tagastused vajavad kiiret ning professionaalset lahendamist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070