Autor: Kaubandus.ee • 30. detsember 2021

Aastalõpp toob kaubandusse kiired päevad

Kuigi jaekaupmehed valmistuvad pikalt tihedaks jõulunädalaks, ei ole kiired päevad kaubanduses veel läbi – Maximal on just 30. ja 31. detsember aasta elavaimad päevad.
Kui jõulunädalal müüs Maxima üle Eesti 152 tonni mandariine, siis ka sel nädalal pole huvi mandariinide vastu vaibunud.
Foto: Maxima Eesti

„Oleme oma selleaastaste jõulumüüginumbritega väga rahul. Näeme, et neid tootekategooriaid, kuhu oleme ise 2021. aastal palju investeerinud – värske liha ja kala, piimatooted, värsked puu- ja juurviljad ning pagari- ja kondiitritooted –, hindavad ka meie kliendid. Samas meie jaoks algab aasta kiireim aeg just täna – Maximas on aastalõpp jõuludest veel tihedam,“ rääkis Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700