Autor: Kaubandus.ee • 30. detsember 2021

Keskturg sai hiigelsuure kangafassaadi

Tallinna Keskturg saab mõne aasta pärast uue kuue, kuid juba enne ehitustööde algust on turu ilme ja mugavused oluliselt paranenud. Hiigelsuur kangafassaad annab aimu, milline uus turg olema saab.
Foto: Claudia Gross

Keskturu juhi Rain Pärna sõnul on korrastustööde eesmärgiks teha turg klientidele ja kauplejatele mugavamaks. "Keskendume uuest aastat uue turuhoone planeerimisele, aga senikaua parandame turu väljanägemist, et ostukogemus oleks võimalikult meeldiv," ütles turu juht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700