Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2022

Sanitex saab uue juhi

Alates 2022. aasta jaanuarist alustab Sanitexi juhi ja juhatuse liikmena Eigo Siimu. Senine juht Šarūnas Pranukevičius, kes on olnud tegev 2018. aastast, lahkub ametist.
Sanitexi uus juht Eigo Siimu.
Foto: Sanitex

Eigo Siimu on varasemalt töötanud Sanitex kommertsosakonna juhina ja just tema eestvedamisel avati Eestis Baltimaade suurima hulgimüügiketi PROMO Cash&Carry esimene kauplusladu. Sanitex avab juba lähikuudel Tallinnas ja Pärnus uued PROMO Cash&Carry pinnad ning kavandab kaupluslao avamist ka Tartus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700