Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2022

Selgusid Eesti parimad restoranid

Täna selgusid rahvahääletuse tulemusel Eesti parimad restoranid Wolti restorani auhindade konkursil. Üldises arvestuses kogus kõige rohkem hääli Brööder kebab, mis saavutas üle 20 000 hääle ja oli esindatud uue tulija kategoorias.
Foto: Pixabay

Teist korda toimunud Wolti auhindadel saavutas magusa maitse kategoorias esikoha kohvik Kringel, hommikueine auhinna võttis endale Värav Café ja taimetoidu kategoorias jäi seekord võitjaks Veg Machine. Erilise elamuse auhind anti hääletajate poolt La Dolce Vitale ja maailma maitse auhind läks Nuudel söögikohale.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070