Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2022

Prisma odavdab sadade toidukaupade hindu

Värskest Prisma Peremarketi tellitud uuringust selgub, et 79% Eesti inimestest peab toidu hindu kalliks või liiga kalliks. Teist aastat järjest langetab Prisma vaatamata hinnasurvele püsivalt sadade toidu- ja esmatarbekaupade hindu.
Foto: Raul Mee

Tarbijaid, kes toidu hindu kalliks pidasid, on võrreldes aastataguse sarnase uuringuga ligi kümnendiku võrra rohkem. Küsitlustulemused näitasid ka, et 60% tarbijatest on pidanud üldise hinnatõusu pärast vähendama kulutusi toidukaubale. "Tarbijate sissetulekud ei kasva praeguse suure hinnasurvega samas tempos, kuid kokkuhoid ei peaks tulema pere toidueelarve ja täisväärtusliku toidu arvelt. Prisma soovib hoida sadade toidu- ja esmatarbekaupade hinnad püsivalt odavana ja võimaldada oma klientidele tervislikku toidulauda," sõnas Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700