Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2022

Kiibikriisi mõju autorendi ettevõtetele: Mobire Groupil kõigi aegade käiberekordid

Auto täisteenusrendi ettevõtte Mobire Groupi 2021. aasta käive purustas kõik senised rekordid. Täisteenusrendi müügimaht kasvas 18% ning kasutatud autode müügimaht ligi 61%. Rekordilist müügikasvu vedas majanduskasv ning erakordne olukord autoturul.
Mobire teenindusosakond
Foto: Mobire Group

„2021. aasta tugev kasv auto täisteenusrendi ja kasutatud autode müügi osas oli peaasjalikult tingitud tarbijate heast majanduslikust seisust, automüüjate tühjenevatest müügiplatsidest ning kaugesse tulevikku lükkunud tarneaegadest. Ligi pooled tarbijad valmis uut autot ootama kuni kolm kuud, mitte automüüjate pakutud 10 kuud. Meie varasem otsus autosid pikemalt ette tellida, et sõidukid oleksid kiirelt kättesaadavad, tasus end ära,“ sõnas Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757