Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2022

Maxima külmutab pikemaks ajaks enam kui saja igapäevase toote hinnad

Maxima on otsustanud pikemaks ajaks fikseerida enam kui saja igapäevase toote odavad hinnad. Tänu spetsiaalsele märgistusele on neid väga kerge ka poest üles leida.
Foto: Maxima Eesti

„Maxima on oma soodsaima ostukorvi ja kvaliteetsete kaupadega pakkunud tugevat konkurentsi kõikidele turul olijatele juba aastakümneid,“ rääkis Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. Kui kaks aastat tagasi käivitas ettevõte sel eesmärgil ka spetsiaalse hinnaprogrammi „Odav Maxima hind“, siis tänase hinnasurve tingimustes on Eesti üks suuremaid jaekette astunud sammu edasi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700