Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2022

Talvekaupade müüjad saavutasid selle hooaja alguses rekordilisi tulemusi

Varajane lumerohke talv kasvatas PHH Group’i andmetel talvekaupade müüki möödunud hooajaga võrreldes koguni 300%. Murdmaasuusatamise usku eestlased panustasid hooaja alguses murdmaasuuskade müügitulemuste viiekordsesse kasvu, mida on PHH Group’i andmetel kaks ja isegi enam korda rohkem kui Lätis ja Leedus.
PHH Group’i turundusjuht Ernestas Kačerauskas
Foto: PHH Group

Ilma mõju müügitulemustele ei tasu alahinnata. „Talvekaupade ja aksessuaarida müük sai hoo sisse kohe, kui lumi maha sadas. Alanud hooaja lumerohkus tegi varasemale silmad ette ja see peegeldub selgelt ka talvekaupade müügis,“ rääkis PHH Group’i turundusjuht Ernestas Kačerauskas. Võrreldes PHH Group’i müügiplatvormide, sh Kaup24 kauplevate müügimeeste talvekaupade tänavuse detsembri müüki varasema aastaga, nägi PHH Group sel hooajal pea kolmekordset kasvu. Kui möödunud detsembris müüsid kaupmehed hinnanguliselt platvormil kokku 870 tuhande euro väärtuses talvekaupu, siis tänavu 2 miljoni ja 440 tundande euro eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700