Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2022

TTJA tuvastas avaliku sektori veebides ja äppides mitmeid ligipääsetavuse kitsaskohti

Värskelt avaldatud aruandest „Eesti avaliku sektori digiligipääsetavus 2021. aastal“ selgub, et avaliku sektori veebides ja rakendustes esineb hulganisti kitsaskohti, mistõttu võivad need olla raskesti kasutatavad erivajadustega inimestele.
Foto: Pixabay

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) avaldas detsembri lõpus aruande, kust leiab ülevaate Eesti avaliku sektori digiligipääsetavusest 2021. aastal. Kokku seirati oktoobrist detsembrini 102 veebidomeeni ja 7 mobiilirakenduse digiligipääsetavust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070