Autor: Merilin Merila • 20. jaanuar 2022

10 parimat ülemaailmset tarbijatrendi 2022. aastal

"Ettevõtted peavad muutuma koos kiiresti muutuvate tarbijaeelistustega. Pandeemiaeelsete plaanide ja tegevuste juurde naasmine ei too tõenäoliselt edaspidi samu tulemusi," ütleb Euromonitor Internationali elustiili juht Alison Angus.
Foto: Pixabay

Varuplaneerijad

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700