Autor: Kaubandus.ee • 21. jaanuar 2022

Circle K personalijuht: hea juht peab enda heaolu ja arengu eest hoolitsema

Ükskõik kui suures ettevõttes, ei saa juht unustada iseennast. Enda heaolu ei tohi kõikide töötajate ja ülesannete kõrvalt seada tagaplaanile, kuna just juhist endast sõltub suurel määral töövõtete efektiivsus ning kvaliteet.
Circle K personalijuht Piret Kask
Foto: Kaupo Kikkas

Inimeste ja protsesside juhtimine on töö, mis nõuab pidevat kohanemist ning arengut toetavat keskkonda. Seda eelkõige seetõttu, et teiste juhtimine algab suuresti juhist endast. "Tänapäeval on äärmiselt oluline, et juht oskaks ka iseennast juhtida. Kui enda heaolu eest ei hoolitse, siis võib juhtuda, et kannad enda negatiivsed emotsioonid meeskonnale edasi. Sedasi saab kollektiiv osa ebavajalikust ning negatiivsest suhtlemisstiilist või tagasisidest, mis võib pidevalt kordudes viia ka töötaja lahkumiseni," sõnas Circle K Eesti personalijuht Piret Kask. Ta lisas, et sellised negatiivsed kokkupuuted langetavad tiimiliikmete motivatsiooni, mis võib olla suur murekoht nii ettevõtte kui ka töötaja seisukohalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700