Autor: Kaubandus.ee • 24. jaanuar 2022

Kapiteli osalusega Spice kaubanduskeskus investeerib 7 miljonit eurot uuendusprojekti

Baltimaade suurima kinnisvaraettevõtte Kapitel osalusega Spice kaubanduskeskus Riias on käivitanud uuendusprojekti, mis hõlmab sisekujunduse värskendust, tehnosüsteemide uuendust ning uute funktsioonidega alade loomist. Uuendusprojekti investeering on seitse miljonit eurot ning tööd valmivad 2022. aasta lõpuks.
Spice kaubanduskeskus
Foto: Pressimaterjalid

„Tegemist on Spice jaoks olulise projektiga, kuhu oleme investeerinud palju ressurssi, et töötada välja kontseptsioon, mis vastab meie brändi ja sihtkliendi väärtustele. Uuendusprojekti eesmärk on luua inspireeriv keskkond ning iga element on valitud eesmärgiga panna kliendid end meie keskuses paremini tundma,“ ütles Spice ja Spice Home`i tegevdirektor ja juhatuse liige Marie Vaino.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700