Autor: Merilin Merila • 26. jaanuar 2022

Capfieldi uus tegevjuht: investeerida tuleb enda e-kanalitesse

Eelmise aasta detsembris nimetati Capfieldi uueks tegevjuhiks Kaarina Pagil, kel on üle 14-aastane kogemus rahvusvahelise jaekaubanduse juhina nii Baltimaades ja Lähis-Idas. Pagil räägib, millises seisus on tema arvates hetkel kaubandusvaldkond, milliste muudatuste peale peaksid kaupmehed mõtlema ja millised plaanid on tal uues ametis?
Capfieldi uus tegevjuht Kaarina Pagil.
Foto: Sven Tupits

Pagil otsustas uue ameti vastu võtta, sest tema sõnul on kaubanduses praegu käimas väga huvitavad ja muutusterohked ajad. “Ma nägin selles ametis väljakutset ka iseenda jaoks, kuidas saaks kaubandust muuta veel efektiivsemaks ja veel paremaks. Minu kogemus ka Dubais, Pärsia lahe regioonis töötades, juhtides maailma ühe innovatiivsema brändi jaeüksust, andis võimaluse katsetada ja astuda piiridest välja. Seda kogemust saan kaasa tuua ka siia. Samuti on siinses ametis, olles ise olnud jaekaupmees, minu üks eesmärke teha koostööd rentnikega, kuidas nad saaksid olla veel efektiivsemad ja kliendikesksemad,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700