Autor: Merilin Merila • 27. jaanuar 2022

Rimi ostudirektor: pea kõik toiduained on kallinenud

Rimi ostudirektor Maris Rannuse sõnul tunnetatakse hinnatõusu väga tugevalt. “Viimasel poolaastal on olnud tootjate hinnatõusu teated täiesti igapäeva töö osa,” ütleb ta.
Rimi ostudirektor Maris Rannus
Foto: Erakogu

Tootjate hinnatõusu teateid analüüsitakse ja menetletakse põhjalikult, kuna vaadatakse ka seda, kas hinnatõus on ikka põhjendatud. “Püüame tööd teha selle nimel, et tarbija jaoks ei oleks hinnamuutus väga suur,” ütles Rannus Äripäeva hommikuprogrammis. Samuti toob ta välja, et tänase seisuga on pea kõikide toiduainete hinnad muutuse läbi teinud. Kõige rohkem on muutunud teraviljatoodete ja kohvi hind.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700