Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2022

BaltCap müüb Baltikumi ühe suurima ärikinnisvarafirma Newsecile

Baltikumi suurim erakapitalifond BaltCap müüb 95%-lise enamusosaluse piirkonna ühes suurimas ärikinnisvara täisteenust pakkuvas ettevõttes BPT Real Estate Põhja-Euroopa juhtivale kinnisvaragrupile Newsec.
Foto: Kristian Kruuser

BPT Real Estate haldab ärikeskusi, ostukeskusi ja büroohooneid üle Baltikumi, näiteks Tallinnas SEB panga peahoonet, Valge Maja ärihoonet, Mustamäe keskust ning palju teisi objekte. Ettevõtte suurimateks klientideks on LHV, Capitalica Asset Management, East Capital jt. BPT Real Estate’ile kuuluvad kaubamärgi varahaldusettevõtted Leedus, Lätis ja Eestis ning enamusosalus Baltikumi ehitusjuhtimis- ja hooldusettevõttes Projector.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700