Autor: Kaubandus.ee • 7. veebruar 2022

Hansapost avab homsest uuenenud e-kaubamaja

Aastakümneid Eestis tegutsenud e-pood Hansapost avab homsest uuenenud e-kaubamaja, kus tarbijaid ootab laiem tootevalik ning atraktiivne lojaalsusprogramm. Suur muudatus on osa PHH Group´i hallatavate ettevõtete sügisel alanud integratsiooniprotsessist.
PHH Groupi integratsiooniprojektijuht Donatas Zalobaitis
Foto: Zilvinas Valeika

„E-kaubanduse ökosüsteemi ümberkorraldamine ning ühendamine Baltikumis ja Soomes võimaldab meil turgudel tõhusamalt töötada. Ümberkorraldustest võidavad eelkõige Hansaposti kliendid, kes saavad muudatuste läbi samasugust hinna ja kvaliteedi suhet, mida naudivad täna teiste PHH Group’i e-poodide kliendid Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes,“ ütles PHH Groupi integratsiooniprojektijuht Donatas Zalobaitis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070