Autor: Kaubandus.ee • 9. veebruar 2022

Mida ostsid inimesed eelmisel aastal kõige rohkem teele kaasa?

Norra pereettevõttele Reitan kuuluva R-Kioski ja Caffeine’i eelmise aasta müüginumbritest selgub, et kokku müüdi Eestis üle miljoni saiakese ning rohkem kui pool miljonit hot dog’i. Kogu toiduvaliku ja küpsetiste müük jõudis 2021. aastal kriisieelsele tasemele, kasvades aastaga enam kui 50% võrra.
Foto: Pressimaterjalid

„Miljonist müüdud saiakesest moodustasid kaks kolmandikku soolased ja kolmandiku magusad. Inimeste vaieldamatud lemmikud on lihapirukas, viineripirukas ja juusturull. Magusatest saiakestest eelistatakse kohupiimataskut, kaneelisaiakest ja kirsi-kohupiimastruudlit,“ ütles R-Kioski ostujuht Triin Vöörmann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700