Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

Baltika: prognoosime tänavu müügitulude taastumist

Uuenenud Ivo Nikkolo naisterõivaste ja aksessuaaride müügitulu kasv on rõivatootjale Baltika andnud eelduse lõpetada alanud aasta positiivselt. Eelmise aasta kokkuvõttes oli piirangutest tingitud poodide sulgemiste ja kahjumlike kaupluste kinni panemise tõttu ettevõte veel 2,9 miljoni euroga kahjumis.
Foto: Liis Treimann

Kolmandik kahjumist oli tingitud kaupluste sulgemistega seotud ühekordsetest kuludest eelmisel aastal ning sellel aastal kavandatavate sulgemistega seotud reservi loomisest. Lisaks mõjutas kahjuminumbrit ligikaudu 500 tuhande euro suurune piirangutega seotud kulu, mida erinevad toetusmeetmed ei katnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700