Autor: Kaubandus.ee • 17. detsember 2021

Baltika majanduslik seisund on paranenud

Rõivatootja Baltika saneerimisnõustaja poolt Harju maakohtule esitatud aruande kohaselt on Covid-19 seotud piirangute tõttu jäänud ettevõtte ärikasum maha saneerimiskavas ettenähtud prognoosist, kuid Baltika äritegevuse põhjalik ümberkorraldamine on aidanud tervisekriisi mõjud ületada, üldist majanduslikku seisundit parandada ning saneerimiskavast kinni pidada.
Baltika Grupi juhatuse esimees.
Foto: Liis Treimann

Eelmise aasta algusest kuni tänavu oktoobri lõpuni oli Baltika ASi ärikahjum 1,36 miljonit eurot, võrreldes saneerimiskavas prognoositud 0,47 miljoni eurose ärikahjumiga. Saneerimisnõustaja hinnangul on ärikasumi mahajäämine prognoosist täielikult põhjendatav 2020. aasta detsembris alanud ja 2021. aasta esimesel poolaastal Covid-19 tingitud kaupluste sulgemisega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070