Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

R-Kiosk Estonia AS ja Lehepunkt lõpetavad Venemaa päritolu kaupade müügi ja levitamise

Seoses Venemaa sõjalise agressiooniga Ukraina vastu lõpetab Norra pereettevõte Reitan kõigis neile kuuluvates Baltikumi ettevõtetes Venemaa ja Valgevene päritoluga kaupade müügi ja levitamise. Eestis puudutab otsus R-Kioski väikepoode, Caffeine’i kohvikuid ning ajakirjanduse hulgimüügiga tegeleva Lehepunkti sortimenti.
R-Kiosk
Foto: Rauno Liivand

R-Kioski tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul soovitakse sarnaselt paljude teiste ettevõtetega näidata selle sammuga toetust Ukraina rahvale. Selle muudatusega lõpetatakse Venemaalt ja Valgevenest pärit toodete ja ajakirjanduse müük. Teistest riikidest pärit venekeelne ajakirjandus jääb müügile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070