Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

Suurenevad tellimismahud kasvatavad nõudlust logistika täislahenduse vastu

Koroonapandeemias seisavad ettevõtted silmitsi järjest suurenevate e-kaubanduse mahtudega. Selleks, et kaupade laialivedu, hoiustamist ja muid sellega seotud tegevusi optimeerida, kasutab üha enam ettevõtteid logistika täislahendust.
Foto: Itella Eesti

„Logistika puhul arvatakse sageli, et tegu on vaid asjade transpordiga ühest kohast teise, kuid tegelikult moodustab suure osa logistikast kõik see, mis eelneb transpordile. Kauba kohaletoimetamine on viimane samm ahelas,“ sõnas Itella Estonia laologistika direktor Erich Jeerik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700