Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

Terminal Oil hakkas müüma taastuvtoorainest toodetud süsinikuneutraalset diislit

Terminal Oil alustas Mustakivi teenindusjaamas taastuvtoorainest toodetud ning süsinikneutraalse diislikütuse reDiesel müüki, mis on samade omadustega nagu fossiilne diislikütus.
Foto: Kaarsilla Kinnisvara

Eesti pereettevõtte Terminal Oili tegevjuhi Jörgen Õiguse sõnul on taastuvtoorainest ja taaskasutatud jääkidest toodetud diisel praegu ainus laiatarbekütus, mis võimaldab autoliikluse süsinikujälge suures mastaabis vähendada. „Soovime anda tarbijatele, kellel on diiselmootoriga sõiduk, võimaluse valida keskkonnasõbralikku kütust,“ lisas Õigus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700