Autor: Kaubandus.ee • 2. märts 2022

Maxima toob kõikidesse oma kauplustesse hinnad, mida pole enne nähtud

Maxima toob sel nädalal oma 83 kauplusse üle Eesti toiduainete hinnad, mis on 50-60% odavamad tavahinnast. See samm on ajendatud jaeketi aasta alguses antud lubadusest hoida ka hinnatõusu tingimustes igapäevased toiduained Eesti inimestele taskukohaste hindadega.
Foto: Maxima Eesti

„Maxima andis aasta alguses Eesti inimestele lubaduse, et hoolimata üleüldisest hinnatõusust saavad nad ka sel aastal meilt turu kõige odavamat igapäevast ostukorvi. Sel nädalal on neil võimalik varuda oma külmkappidesse toiduaineid pikemaks ajaks, sest mitmed tooted on meie kauplustes hindadega, mida pole väga pikalt nähtud,“ ütles Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070