Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 23. märts 2022

Kuidas pakkuda tööd Ukraina sõjapõgenikele

Sotsiaalministeeriumi, siseministeeriumi ja töötukassa esindajad andsid ülevaate tingimustest, millega tuleb arvestada, kui soovitakse Ukrainast tulnud sõjapõgenikele tööd pakkuda.
Foto: Liis Treimann

On oluline eristada, et Eestis on võib olla kahte liiki töötajaid: ühed, kes saabuvad siia pärast aktiivse sõjategevuse algust Ukrainas – kui rakendub Euroopa Liidu ajutise kaitse direktiiv, siis saavad nemad õiguse töötada Eestis samadel tingimustel nagu Eesti alalised elanikud, kirjutab Personaliuudised.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070