Autor: Kaubandus.ee • 8. märts 2022

Circle K lõpetab Venemaal tegevuse

Ukraina-Venemaa sõja tõttu lõpetab Circle K tegevuse Venemaa turul, sulgedes 38 teenindusjaama-kauplust. Kõik sealsed töötajad koondatakse.
Circle K Eesti tanklates enam Venemaa ja Valgevene tooteid ei müüda.
Foto: Liis Treimann

Circle K emafirma Alimentation Couche-Tard teatas, et sulgeb viivitamatult Circle K Venemaa äriüksuse. „Mõistame hukka Venemaa agressiooni Ukraina vastu, mis mõjutab tohutul hulgal ukrainlasi ja venelasi. Seetõttu oleme otsustanud oma äritegevuse Venemaal lõpetada. Couche-Tard on Venemaal tegutsenud ligi kolmkümmend aastat ning oleme uhked oma Vene meeskonnaliikmete ja nende pühendumuse üle,“ ütles Alimentation Couche-Tardi president ja tegevjuht Brian Hannasch.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700