Autor: Kaubandus.ee • 11. märts 2022

Fotod: Eesti ettevõtted osalevad esmakordselt Jaapani juhtival toidumessil

EAS viis ettevõtted esmakordselt ühisstendiga rahvusvahelisele toidu- ja joogisektori messile Foodex Japan, mis toimub 8.-11. märtsini Jaapanis Tokio lähistel. Nagu ka varem pandeemia ajal on juhtunud, siis reisipiirangute tõttu Eesti ettevõtjad ise füüsiliselt kohale ei lennanud, vaid osalevad suursündmusel oma Jaapani partnerite vahendusel.
Eesti ettevõtted osalevad esmakordselt Jaapani juhtival toidumessil
Foto: Pressimaterjalid

Foodex Japan on Aasia üks suuremaid messe ning seal osalemine võib lisaks Jaapani partnerite leidmisele avada ka uksi ka teistele Aasia turgudele. EASi Jaapani eksperdi Tsubasa Yoshito sõnul otsivad Jaapanlased pidevalt uusi ja huvitavaid tooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070