Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2022

Ligi pool miljonit eurot kasutamata Maxima raha aegub juba sel nädalal

Maxima kliendikaardi omanikud saavad kuni selle neljapäevani kasutada möödunud aasta jooksul kogutud boonusraha. Pärast 31. märtsi aeguv summa küündib hetkel veel 441 360 euroni.
Aitäh kaart
Foto: Maxima Eesti

„Maxima kliendid kogusid eelmisel aastal ligi 4,3 miljonit eurot boonusraha. Kuigi viimase kuu aja jooksul on paljud eestimaalased oma kasutamata boonusraha Maximas ostusid sooritades ära kasutanud, on siiski kümnendik sellest rahast veel alles,“ rääkis Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070