Autor: Kaubandus.ee • 4. aprill 2022

Citycon avas Soomes süsinikuneutraalse kaubanduskeskuse

Kristiine ja Rocca al Mare keskuste emafirma Citycon Oyj avas Helsinki lähedal uue kontseptsiooniga kaubanduskeskuse Lippulaiva, mis ühendab kohalikke teenuseid ning mille hoone on süsinikuneutraalne. Citycon Eesti kommertsdirektori Helen Metsvahi sõnul on jätkatakse sama suunaga ka Cityconi Tallinnas asuvate keskuste arendamisel.
Lippulaiva keskus
Foto: Citycon

“Lippulaiva on Cityconi uue strateegia oluline verstapost – eesmärk on liikuda tulevikus sarnase kontseptsiooni juurde, kus kaubanduskeskus on kui kogukonnakeskus. Lippulaivas on lisaks poodidele ja kohvikutele lai valik teenuseid ja funktsioone, nagu näiteks piirkondlik raamatukogu, laste päevahoid, spordiklubi ja meditsiinikeskus,” rääkis Metsvaht. Ta lisas, et keskus hakkab tulevikus toimima transpordisõlmena - nii järgmisel aastal valmiv metroojaam kui ka bussiterminal on keskusega ühendatud, tänu millele on oodatud keskust külastama ca 8 miljonit klienti aastas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700