Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2022

Dzintars saavutas 2 miljoni eurose käibe ning alustab laienemist Eesti turul

Läti kosmeetikatootja H. A. Brieger on koduks legendaarsele kaubamärgile Dzintars, mis taassündis märtsis 2021 uue juhtimise all. Eesti moodustab praegu 25% H. A. Briegeri ekspordist ning ettevõte on juba alustanud ulatuslikku laienemist Eesti turul.
H. A. Briegeri tegevjuht ja kaasomanik Anastasija Udalova.

Ettevõte on välja töötanud 58 toodet ja tootnud esimesel aastal 1,5 miljonit ühikut. Ettevõtte käive ulatus 2 miljoni euroni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700