Autor: Kaubandus.ee • 11. aprill 2022

IKEA alustas massvärbamist varasügisel avatavasse Tallinna kauplusesse

Täna alustas IKEA Eestis seni suurima värbamiskampaaniaga enne Tallinna kaupluse avamist 2022. aasta varasügisel. Üks maailma suurim Rootsi päritolu mööblifirma värbab Eestis enda meeskonda ligi 300 uut töötajat nii müügi-, logistika-, klienditeenindus- kui ka toiduosakondadesse.
IKEA Eesti inimeste ja kultuuri juht Inga Keres
Foto: Andres Raudjalg

"IKEA avab selle aasta varasügisel oma esimese suure kaupluse Tallinna lähistel. Seetõttu alustasime massvärbamisega, mille käigus soovime leida töötajad erinevatele ametikohtadele nii müügi-, logistika-, klienditeenindus- kui ka toiduosakondadesse,“ lausus IKEA Eesti inimeste ja kultuuri juht Inga Keres. Tema sõnul on IKEA eesmärk olla enamat kui lihtsalt töökoht, mistõttu iseloomustab IKEAt võrdõiguslikkus, isikliku arengu toetamine ja ühtekuuluvustunne.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700