Autor: Kaubandus.ee • 11. aprill 2022

Täieliku uuenduskuuri läbinud Go Shnelli hotell avab täies mahus uksed

Täna avab täies mahus uksed Tallinna linnasüdames asuv Go Hotel Shnelli, mille enam kui pool aastat kestnud põhjaliku renoveerimise järel on numbritoad saanud uudse ja valgusküllase ruumilahenduse ning kaasaegse sisustuse. Tegu on esimese niivõrd mahuka ümberehitusega alates hotelli avamisest 2005. aastal.
Go Hotell Shnelli täiemahuline renoveerimine algas 2021. aasta sügisel kõikide tubade uuendamisega.
Foto: Elo Strauss

„Äsja lõppenud suuremahuline renoveerimine on hotelli ajaloo suurim ümberehitus. Kui varasemalt oleme uuendanud mööblit, tehnikat ning ehitanud välja konverentsikeskuse ruumid, siis nüüd läbisid uuenduskuuri kõik hotelli standard- ja superiortoad,“ ütles Go Hotel Shnelli juht Alver Pupart. “Kasutasime pandeemiast tingitud vaiksemat aega tegusalt ära ning oleme tänasest valmis külalisi vastu võtma juba täielikult uuenduskuuri läbinud majas.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070