Autor: Kaubandus.ee • 12. aprill 2022

Tänavustel lihavõtetel ootab tarbijat ees muna õiglane hinnatõus

Ukraina munatööstuse hävimine, plahvatuslikult tõusnud söödatooraine ja energiahinnad on kodumaise munatööstuse jaoks eskaleerunud ning võrreldes aasta algusega on munade hind lihavõtteperioodiks tõusnud pea 40–45%.
Foto: Pixabay

„Ukrainas toimuval sõjal on väga otsesed tagajärjed meie kodumaisele munatööstusele,“ kinnitab Eesti suurima kodumaise munatööstuse Dava Foods AS-i juht Vladimir Sapožnin.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700