Autor: Kaubandus.ee • 14. aprill 2022

Eesti tarbijate poolt kogutud ilutoodete plastpakenditest valmivad kogukonnaaia peenrakastid

Segaplastjäätmete ümbertöötlemisega tegelev ettevõte Neular kogub ka tänavu koos Rimi ja Garnieriga kokku tühjad kosmeetikatoodete plastpakendid ning valmistab neist kolmele kohalikule kogukonnaaiale lille- ja peenrakastid.
Plastpakenditest valminud peenrakast.
Foto: Pressimaterjalid

Eelmisel aastal koguti kokku 160 kg ehk ligikaudu 2700 kosmeetikatoodete plastpakendit. Sel aastal plaanitakse inimeste abiga kogutud plastjäätmete kogust kahekordistada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700