Autor: Merilin Merila • 20. aprill 2022

Grillihooaeg algab: eestlased ootavad traditsiooniliste maitsete kõrvale ka uusi lemmikuid

“Eestlane on ikka grillirahvas ning erinevad šašlõkid ja toorvorstid on vältimatud tooted, mis aitavad inimestel vabas õhus üksteisega aega veeta, hingerahu hoida,” ütles Nõo lihatööstuse müügi- ja turundusjuht Simmo Kruustük. Millised on need tooted, ilma milleta ühtegi grillipidu ei toimu, ning millest lähtutakse uute toodete väljaarendamisel?
Eestlane on grillirahvas.
Foto: Erakogu

Nõo lihatööstuse müügi- ja turundusdirektori Simmo Kruustüki sõnul peitubki eestlaste grillilembus selles, et meie toit ja grilltooted on väga maitsvad ja kvaliteetsed, ning loomulikult käib sinna juurde ka kvaliteetaja veetmine vabas looduses oma pere, sõprade ja lähedastega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070