Autor: Kaubandus.ee • 18. aprill 2022

Post11 lõpetab juulist tegevuse

E-kaupmeestele rahvusvahelisi logistilisi terviklahendusi pakkuv ühisettevõte Post11 lõpetab 1. juulist 2022 tegevuse.
Foto: Andras Kralla

„Otsus Post11 sulgeda ei tulnud kergelt, kuid muutunud ärikeskkonna ja S.F. Expressi strateegia muutumise tõttu Euroopas, otsustati omanike ühisel kokkuleppel ettevõtte tegevus lõpetada,“ ütles Post11 tegevjuht Triin Oselein. „Tänan Post11 pühendunud meeskonda ja ühisettevõtte omanikke hea koostöö eest. Lisaks tänan kõiki Post11 kliente ja koostööpartnereid.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700