• 19.04.22, 10:00

Siga, kana või veis: millist liha eestlane süüa eelistab?

Eestlane eelistab süüa ikkagi kodumaist lihatoodangut. Tarbija on muutunud ka järjest teadlikumaks ning aina rohkem pööratakse tähelepanu koostisosadele ja kvaliteedile. Kuid millist liha sööb siis eestlane kõige rohkem?
Eestlane eelistab täna süüa ikkagi kodumaist toodangut.
  • Eestlane eelistab täna süüa ikkagi kodumaist toodangut. Foto: Raul Mee
HKScan Baltikumi turundusdirektori Janne Laik-Lõhmuse sõnul on Rakvere brändi tooteportfellis kindel eelistus sealiha toodetel, kuna see on ka nende põhitoodang. Talleggil kanaliha tootjana seevastu kanalihatooted. “Nii Rakvere kui ka Tallegg näitavad müükides jätkuvat ilusat kasvu, mistõttu saab siit teha selge järelduse, et eestlane eelistab kodumaist lihatoodangut. Küll aga näeme viimase paari aasta jooksul selget trendi kanalihatoodete müügitõusul,” ütles Laik-Lõhmus.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 29.11.24, 20:06
Prisma võitleb säästliku töörõivateenuse abil tekstiilijäätmetega
Prisma on arvukate eestimaalaste seas tuntud kui kauplustekett, kust saab ühe külastuse käigus soovi korral lisaks õhtusöögile ka näiteks jalgratta, kohvimasina ja kvaliteetkirjandust öökapile. Kuid rahvusvahelise kaubandusettevõtte enam kui 700 töötajaga Eesti meeskond teeb igapäevaselt pingutusi ka selleks, et lisaks poekülastajatele saaks kergemalt hingata ka planeet Maa.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele