Autor: Merilin Merila • 19. aprill 2022

Siga, kana või veis: millist liha eestlane süüa eelistab?

Eestlane eelistab süüa ikkagi kodumaist lihatoodangut. Tarbija on muutunud ka järjest teadlikumaks ning aina rohkem pööratakse tähelepanu koostisosadele ja kvaliteedile. Kuid millist liha sööb siis eestlane kõige rohkem?
Eestlane eelistab täna süüa ikkagi kodumaist toodangut.
Foto: Raul Mee

HKScan Baltikumi turundusdirektori Janne Laik-Lõhmuse sõnul on Rakvere brändi tooteportfellis kindel eelistus sealiha toodetel, kuna see on ka nende põhitoodang. Talleggil kanaliha tootjana seevastu kanalihatooted. “Nii Rakvere kui ka Tallegg näitavad müükides jätkuvat ilusat kasvu, mistõttu saab siit teha selge järelduse, et eestlane eelistab kodumaist lihatoodangut. Küll aga näeme viimase paari aasta jooksul selget trendi kanalihatoodete müügitõusul,” ütles Laik-Lõhmus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700