Autor: Kaubandus.ee • 21. aprill 2022

Amet hoiatab tarbijaid kosmeetikatooteid müüva e-poe eest

Viimaste kuude jooksul on laekunud ligikaudu 30 kaebust Glow Living e-poe osas, kus tarbijad teavitavad, et tellitud tooted ei jõua nendeni ning ka toodete eest tasutud raha ei tagastata, teatab EL tarbija nõustamiskeskus.
Viimaste kuude jooksul on laekunud ligikaudu 30 kaebust Glow Living e-poe osas.
Foto: Kuvatõmmis veebilehelt

Mineraal- ja orgaanilise kosmeetika tooteid, näiteks Jane Iredale ja Deepskin Organics kaubamärke müüv e-pood Glowliving.eu on registreeritud Suurbritannias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700