Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2022

Uuskasutuskeskus avas Viljandis järjekorras 17. kaupluse

Üle Eesti tegutsev Uuskasutuskeskus avas 22. aprillil Viljandi kesklinnas uue kaupluse. Kaupluse Viljandis avamise plaan küpses juba mõnda aega, oodates poe jaoks sobivaimat pinda. Viljandi kauplus on end sisse seadnud endistes töötukassa ruumides.
Viljandi Uuskasutuskeskus.

Viljandi Uuskasutuskeskusest leiab nii teise ringi rõivaid ja jalatseid kui ka kodusisustust ja väiketehnikat, lisaks mänguasju, hobi- ja spordivahendeid ning palju muud. Ainsa tootekategooriana ei tule Viljandi poodi mööblit. „Uuskasutuskeskust on Viljandisse väga pikalt oodatud. Seda on näidanud nii meie varasemad kogumisringid kui ka tagasiside kohalikelt uuskasutajatelt. Meil on suur rõõm lõpuks Viljandi poe uksed avada ning ootame külastama nii teise ringi ostlejaid kui ka asjade uuele ringile andjaid,“ ütles Uuskasutuskeskuse tegevjuht Diana Paakspuu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700