Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2022

Tasku keskuses avati Baltikumi suurim Gym! jõusaal

Reedel, 22. aprillil avati Tartus Tasku keskuses MyFitness Gruppi kuuluva kaubamärgi Gym! jõusaal, mis pakub huvilistele ööpäevaringselt treeningvõimalusi ligi 1600 ruutmeetril.
Tasku keskuses avati Baltikumi suurim Gym! jõusaal.
Foto: Jan Henrik Pärnik

Tasku keskuse juhataja Liiu Matikaineni sõnul on Gym!i meeskond rajanud väga unikaalse spordiklubi. “Paljud külastajad on meile öelnud, et Tasku Gym!is olles viibid kui välismaal – see on väga suur kompliment! Oma roll on kahtlemata sellel, et Gym!i meeskonnal õnnestus suurepäraselt sobitada oma kontseptsioon ja meie algupärane konverentsikeskuse interjöör,” selgitas Matikainen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700